Herdenkingsdag slachtoffers zinloos geweld waaronder Sedar Soares

Fred Karstens van de Stichting Aandacht Doet Spreken meldt naar aanleiding van de uitzending van Erik Post, Met wie? op Radio Rijnmond dat op 20 september 2008 onder andere Sedar Soares herdacht wordt.
Fred Karstens schrijft:

Beste allemaal,

Naar aanleiding van de uitzending van Erik Post op radio rijnmond moest natuurlijk uitgerekend als de scholen net begonnen zijn Sedar Soares ter sprake worden gebracht.
Ik begreep, hoorde dat er weinig dan wel niets over Sedar bekend is, hoe het nu verder is gegaan. Vandaar mijn eerste bericht, met de belangrijke datum 20 september as. Dan wordt o.a Sedar herdacht. Ik hoop dat één van u weleens gehoord heeft van A.D.S. En de andere site tegengeweld.nl.
Okee, verder het vreselijke gebeuren rond Sedar glijdt steeds verder van ons af.
Op twee februari was de belangstelling gering, ik was blij dat er iets in de rotterdam bijlage stond van het AD. En elf juni de negentiende verjaardag/geboortedag was alles behalve prettig. Hetgeen te begrijpen is. Dertien jaar is geen leeftijd, wat Sedar allemaal is ontnomen….
Echt. Die gedachte, het verdriet van zijn moeder broertje “toen acht jaar” zijn zus tante, echt vreselijk is dat.
Vergeten wij Remco Hoefnagel, de voetballeider van tranvalia niet, Diny Roodvoets Riny Leenheer mentrix van school. Ook zij hadden enorm verdriet.
En alles wat er bij kwam om alles goed op te vangen, de school klas genoten.
Zoals gezegd, het Sedar komt steeds verder van ons af te staan. Maar echt vergeten, nee dat is te makkelijk. Steeds bij metro slinge dan……juist. De film draait af.

Groeten, Fred

Zie voor verdere gegevens http://www.aandachtdoetspreken.nl
en
www.tegengeweld.nl