Het Stellenbos heeft (weer) een naambord

Meer dan twee jaar was het Stellenbos naamloos maar nu staat er een fraai bord met daarop de naam van de avonturenspeeltuin.
Rechts naast de wilgenpoort, die de ingang van het Stellenbos vormt, staan twee palen met daaraan een houten bord. Het Stellenbos is officieel geopend op 30 mei 2008 door Ed Goverde en hij onthulde toen de naam die er met rode letters op stond. De plakletters hielden echter niet goed op het ruwe hout en waren al snel verdwenen; al die tijd daarna was het Stellenbos naamloos.

Eén van de wensen van Mimount Hammouche was om het Stellenbos beter herkenbaar te maken. Dat leidde er toe dat tijdens de aanleg van de kruidenspiraal op 2 maart de plank werd gedemonteerd zodat Mirella de Boer de naam er weer op kon zetten.

Onlangs is de plank weer aangebracht en daarop prijkt met mooie sierlijke letters de naam Stellenbos. De plank is nu donkerder zodat de witte letters goed zichtbaar zijn. Dagburgemeester Mario Bosch heeft Mimount voorgesteld om het nieuwe bord tijdens een activiteit officieel te (laten) onthullen.