‘Ik ben WIJ’-team bezoekt Het Middelpunt

Het ‘Ik ben WIJ’-team bezoekt binnenkort Het Middelpunt.

Het ‘Ik ben WIJ’-team maakt de komende maanden een tour door verschillende wijken in Charlois. Tijdens de tour wordt aan de hand van verhalen de dialoog aangegaan met wijkbewoners. Het team bestaat uit dansers van La Familia, storyteller Archell Thompson en theatergroep Confro. De aftrap en eerste bijeenkomst is op vrijdag 22 december in Huis van de Wijk Het Middelpunt.

‘Ik ben WIJ’ zet zich met verschillende projecten in om het WIJ-gevoel te vergroten en uitsluiting tegen te gaan. Er is gekozen voor een tour lang de verschillende Huizen van de Wijk omdat het team vindt dat buurthuizen een solide basis en het hart van de wijk vormen.

Aanmelden en meer informatie
Stuur een e-mail naar info@ikbenwij.nl of kijk voor meer informatie op de website van ‘Ik ben WIJ’.

Datum en locatie
Vrijdag 22 december, 19.00-21.00 uur
Huis van de Wijk Het Middelpunt, Slinge 250