Informatiebijeenkomst woningen Herkingenbuurt

Op donderdag 1 maart 2007 om 19:30 uur vindt er bij de deelgemeente Charlois een nieuwe bijeenkomst plaats over de stedenbouwkundige randvoorwaarden voor 12 woonwerkwoningen aan de Slinge en een woongebouw aan de Slinge op de hoek met de Ooltgensplaathof. De bijeenkomst is in de Waalhavenzaal aan de Boerhaavestraat 11.
De informatiebijeenkomst donderdag 1 maart 2007 om 19:30 uur in de Waalhavenzaal of zoals hij ook genoemd wordt Kamer 0.1 bij de deelgemeente Charlois, Boerhaavestraat 11 is een vervolg op een eerdere bijeenkomst. Inmiddels is het woongebouw op de hoek van de Slinge en de Ooltgensplaatweg gewijzigd.

Wat de wijzigingen precies zijn wordt donderdag 1 maart uit de doeken gedaan. Dus wilt u weten wat er veranderd is in het plan van het woongebouw naast de Zuiderparkflat kom dan donderdagavond naar de deelgemeente.

Op de tekening zijn beide bouwlocaties aangegeven. De linker cirkel duidt op de 12 woonwerkwoningen, die hetzelfde uitgevoerd worden als de woonwerkwoningen rond de Middelharnisstraat een eindje verderop aan de Slinge.