Informatiedagen bij Zadkine

Op woensdag 20 juni van 15.00-20.00 uur wordt op verschillende locaties voorlichting over de studiemogelijkheden bij Zadkine.
Tijdens de Infodagen van Zadkine kun je kennismaken met het uitgebreide en unieke mbo-opleidingenaanbod van Zadkine. Je krijgt dan een goed beeld van de locatie terwijl er les wordt gegeven. Uiteraard kun je wel terecht met al je vragen over je mbo-opleiding.

Let op! De opleidingen van Orde & Veiligheid op de locatie Prins Alexanderlaan 55 zijn niet geopend tijdens de Infodagen. Hiervoor worden speciale voorlichtingsavonden gehouden.

Infodag woensdag 20 juni van 14.00-17.00 uur
Kijk in dit overzicht op welke locaties voorlichting wordt gegeven tijdens de Infodag van 20 juni

Bovendien organiseert Zadkine ieder schooljaar ook Open dagen.

Zadkine studiewijzer

Hoe kies je een mbo-opleiding die bij je past? Heb je de studiewijzer van Zadkine al gedaan? Met de studiewijzer kun je heel gemakkelijk vinden welke mbo opleidingen jij leuk vindt:

klik een vakgebied aan,

wacht tot je groepen ziet verschijnen, en

streep weg wat je niet wilt.

Dat werkt heel simpel, en zo houd je vanzelf de mbo-opleidingen over die je interessant vindt.

Zadkine blog volg.zadkine.nl

Nog geen idee welke mbo-opleiding je wilt volgen? Neem dan eens een kijkje op het Zadkine-blog. Het blog volg.zadkine.nl kan je helpen een mbo-opleiding te kiezen die bij jou past. Mbo-studenten delen op het blog hun opleidingservaringen. Zij vertellen door middel van filmpjes en interviews over plus- en minpunten en geven aan wat de opleiding juist leuk maakt. Ook geven ze handige tips voor het maken van een goede studiekeuze. Daarnaast vind je informatie over hulp bij studiekeuze, aanmelden en belangrijke data in het schooljaar.