Jaarvergadering Zuiderparkflat

De oliebollen stonden dankzij mevrouw Kooijman en de heer Schut op tafel en in de pauze waren er ook andere versnaperingen. De commissie staat voor gemeenschapszin en waakzaamheid blijft onder de bewoners. Maar de commissie zit ook de huisbaas de Nieuwe Unie, de deelgemeente en andere organisaties op de huid. Men is hard bezig met de veiligheid in en om de woningen. Er ontgaat de commissie en de bewoners niets als er storing is op de UPC kabel of er wordt een noodparkeervoorziening aangelegd. Men is er steeds als de kippen bij. En zuur kun je de commissie nou ook niet echt noemen, de verschillende agendapunten werden met nodige humor en onderhoudend gebracht.
De gemeenschapszin is hartverwarmend men hield op de vergadering een ogenblik stilte voor de acht medebewoners, waarvan men afscheid heeft moeten nemen. Nieuwe bewoners werden ter vergadering verzocht op te staan en kregen een hartelijke ovatie. En mevrouw Husselman, die vele jaren in de Zuiderparkflat woonde, kreeg op haar verjaardag 23 januari een bloemetje. Mevrouw bereikte de respectabele leeftijd van 107 jaar en is nog steeds goed bij, aldus penningmeester Leo van Noorloos.
De commissie zorgde het afgelopen jaar ook voor een aantal leuke activiteiten. Zo was er een drukbezochte Opzoomerbrunch, was er een paasgroet en een nieuwjaarsgroet en organiseerde men ook uitstapjes. Het komende jaar gaat men daar zeker mee door, aldus de secretaris van de commissie Henk van Oostende. En aan het einde van de vergadering zat de bestuurstafel weer vol. Twee nieuwe bestuursleden waren aangeschoven.