Jeugd Vakantiepaspoort 2011 groot succes

De scholen zijn weer begonnen en het weer is gelijk beter, maar toch waren er successen de afgelopen tijd. Neem nou het jeugd vakantiepaspoort.
Ruim 70.000 basisschoolkinderen hoefden zich deze zomer geen minuut te vervelen met het leukste paspoort van de wereld.

De buttons waren niet aan te slepen

De 26e editie van het Jeugd Vakantiepaspoort is één groot succes geworden. Alle 124 bestemmingen zaten de afgelopen weken vol met jonge reizigers. Zij spaarden fanatiek stempels voor de supercoupon en de speciale buttons van de verschillende landen. De vernieuwde website Jeugd Vakantiepaspoort puilt uit met verhalen en foto’s van de kinderen over hun wereldreizen in Rotterdam.

Superdruk

De Kunsthal Rotterdam kreeg ruim 1.600 reizigers op bezoek. De buttons waren niet aan te slepen en iedereen wilde schilderen zoals de Japanse kunstenares Ayako Rokkaku. Reiziger Esmeralda schrijft hierover op de website: „Ik heb een tornado, de kop en nek van een giraffe, een bij en een vlinder geschilderd. Dat was leuk om het eens niet met een kwast te doen…”

Het Stadhuis ontving 260 reizigers, 56 meer dan vorig jaar. Maartje: „Heel interessant om allemaal in kamers te komen waar je normaal niet mag komen. Ik heb op de stoel van de burgemeester gezeten en ik heb de eerste klas trouwkamer gezien, echt heel mooi.” Sebastian, één van de ruim 6.000 bezoekers van Jeugdvakantieland schrijft: „Dit is altijd onze favoriet in de zomer! We hebben zo veel gedaan!”

Verzilver de stempels

Een Jeugd Vakantiepaspoort met tien stempels kan t/m 31 augustus worden ingewisseld voor twee waardebonnen van € 2,50 per stuk. De waardebon geeft gratis toegang tot óf het Kerstcircus Ahoy, óf de musical Kruimeltje in het nieuwe Luxor Theater óf een spannende wedstrijd van Sparta Rotterdam.

Nazomeren & nagenieten

Wie nog wil nagenieten van de zomervakantie kan kijken op Jeugdvakantiepaspoort.nl. Daar staan alle avonturen en foto’s van de reizigers.