Juf Anja van Over de Slinge, locatie Krabbendijkestraat met pensioen

Juf Anja telde haar tijd af en is nu met pensioen. De juf was een zéér gewaardeerde leerkracht en heeft heel wat kinderen het lezen en schrijven geleerd. Nu gaan de schooldeuren voor altijd dicht en heeft ze het stokje over gegeven aan de volgende generatie.klik door en lees verder.
Hallo Bien,

Hier ben ik weer, schreef juf Renee “Zou jij misschien een leuk stukje kunnen schrijven over het vertrek met pensioen van juffrouw Anja Cornelisse die meer dan 40 jaar in het onderwijs heeft gezeten”. Het feest is gehouden op vrijdag 1 juni a.s. van 08.30 uur tot 09.30 uur op het kleuterplein aan de Krabbendijkestraat bij Obs Over De Slinge. Juf Anja haar laatste jaren telde ze af, met hoeveel kerstbomen nog te gaan, zij was namelijk de juf met de mooist versierde klas tijdens alle feestdagen en themaweken, de mooiste knutselwerkjes en zelf altijd tot in de puntjes verzorgd. Haar creativiteit en inzet zullen door alle leerkrachten gemist worden, maar we gunnen haar nog veel meer haar hobbies in de tuin en op de camping.

Als je op de website kijkt van school onder docenten zie je een kort stukje van haar. Wie het feest gemist heeft kan alsnog reageren via de reactie mail. De redactie stuurt ze door.