Kies je Queen en stem dan voor Rignailys Martina

Elk jaar hebben wij een kandidate die meedoet aan de Queen Election van het Zomercarnaval. Dit jaar worden wij vertegenwoordigd door Rignailys Martina, (Nailys). Rignailys woont ook in Charlois aan de Wolphaertsbocht.’

Schrijven Saina Lucio en Erwin Balootje van de Carnavalsgroep Elegance en ze vervolgen:

‘Om in aanmerking te komen voor een titel, met name de Titel Queen Zomercarnaval 2011 hebben wij zo veel mogelijke publieksstemmen nodig.
We vroegen ons af of het mogelijk is dat jullie ons steunen door te stemmen op onze kandidate, en dit verzoek te verspreiden onder jullie vrienden, kennissen etc. Of eventueel publiceren op jullie respectievelijke websites.

Je kunt stemmen via de website www.kiesjequeen.nl en stemmen op Nailys (op de website hebben ze Mailys geschreven).

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Saina Lucio en Erwin Balootje
Carnavalsgroep Elegance’

En natuurlijk neemt Vitaal Pendrecht hun verzoek graag over. Elegance hoort inmiddels al een paar bij Pendrecht en zeker bij Vitaal Pendrecht. Als je het promotiefilmpje van Rignailys op de site bekijkt zie je dat haar inspiratiebron Kimberley Marlin is.
Dat maakt het helemaal goed. Kimberley werd in 2009 Runner Up, net niet eerste, maar organiseerde haar eigen zomercarnaval met Elegance in Pendrecht en dat staat dit jaar opnieuw te gebeuren.