Krijn en Trijn van TOS in de Dinteloordstraat

Er zijn in totaal 6 stukjes waar nieuwbouw en bestaande bouw elkaar raken. In het InrichtinsPlan zijn die plekken nog niet ingevuld. Het is bedoeling dat bewoners uit de bestaande bouw en nieuwe bewoners betrokken worden bij die invulling.

Alleen zijn nu alle nieuwe bewoners nog niet bekend. En lijkt het verstandigst om per speelplekje met de direct omwonenden een plan te maken voor de inrichting.

Zaterdag waren dus de twee plekken bij de Dinteloordstraat en het Fijnaartpad aan de beurt.

TOS had de bewoners van de Dinteloordstraat huis aan huis bezocht en ook de adressen van het Fijnaartpad en langs de Abbenbroekweg uitgenodigd.

Helaas bleek dat voor de bewoners van de nieuwe flats aan de Dinteloordstraat de uitnodiging een beetje te vroeg kwam. De woningen zijn nog maar gedeeltelijk bewoond en de meeste mensen zijn nog druk met de inrichting en het vinden van je eigen plekje bezig. Zo gaat dat.

Krijn en Trijn en een clown vermaakten de kinderen die op de Fijn op het Plein – show waren afgekomen prima. En twee oudere mannen, die erbij waren werden ter plekke aan elkaar voorgesteld en met hen werd afgesproken om het vervolg grondig aan te pakken.

Misschien is het het beste om de plek aan de oostkant met gras in te zaaien en later in te vullen en de westelijke plek van bankjes te voorzien. Sommige jongens willen natuurlijk graag een voetbalveldje op die plek, maar of je daar iedereen een plezier mee doet is de vraag.

Wordt vervolgd dus ….