Kringloop Second Life opent morgen in de Baarlandhof

Zaterdag 1 augustus (morgen) om 10.00 uur opent Ed Vroegop zijn kringloopwinkel Second Life in de Baarlandhof op nummer 51. De winkel zat eerst gevestigd in winkelcentrum Keizerswaard in IJsselmonde. Daar werd de ruimte te klein omdat er steeds meer spullen bij kwamen en daarom besloot Ed Vroegop, een geboren en getogen Pendrechtenaar, te verhuizen naar de Baarlandhof. Dit voormalige pand van drukkerij Brinkman is aanzienlijk groter. Iedereen is welkom een kijkje te komen nemen tijdens de feestelijke opening, de koffie staat vers klaar.

Kringloop Second Life is een organisatie die zich vooral bezig houdt met het milieu en er alles aan doet om wat in en om het huis speelt een tweede leven te geven. Zo wordt voorkomen dat de milieuparken overuren draaien en kunnen andere mensen weer blij gemaakt worden door de spullen opnieuw een nuttige bestemming te geven.

De volgende artikelen kan men inleveren of kopen:
*Kleding en accessoires
*Antiek en curiosa
*Woon- en slaapkamermeubels
*Binnen- en buitengereedschappen
*Kleingoed, boek en plaat
*Huishoudelijke apparatuur

Wie een tas vol spullen over heeft of zelfs een complete inboedel, kan bellen naar 06-54 32 52 79 om dit te laten ophalen. Voor bezorg- en afhaalopdrachten is er een overeenkomst met Vroegop Transport.

In de wijk zijn folders rondgebracht op vertoon waarvan je 10% korting ontvangt op het hele assortiment. Deze actie is geldig tot eind 2015 en geldt niet in combinatie met andere kortingen.