Kunst in Ahoy met een Pendrechtse inbreng

Van vrijdag 24 t/m zondag 26 oktober is de kunstmanifestatie Kunst in Ahoy. Eén van de deelnemers is Eveline van Rooy uit Pendrecht.
Kunst in Ahoy biedt een breed spectrum aan kunstuitingen: glaskunst, beeldhouwwerken, sieraden, schilderijen, keramiek, enzovoort. Dit alles door professionele kunstenaars uit binnen- en buitenland. Kunst in Ahoy is hoge kwaliteit kunst op een bedje van brede toegankelijkheid. Nieuw is de mogelijkheid tot directe financiering van uw kunstwerk naar keuze.

Een nieuw element van Kunst in Ahoy is de uitbreiding met Lifestyle. Hier kunt u kennismaken met de geneugten van het goede leven. Zo is er een heus wijnpaviljoen en zijn er kookdemonstraties van gerenommeerde chef koks.

Openingstijden van Kunst in Ahoy:
Vrijdag 24 oktober 17.00 – 22.00 uur
Zaterdag 25 oktober 11.00 – 18.00 uur
Zondag 26 oktober 11.00 – 18.00 uur
Entree: € 10,- (65+, CJP- en MJK-houders: € 8,-), kinderen tot 12 jaar gratis. Vanuit Pendrecht is Ahoy bereikbaar met de metro (station Zuidplein), bus 68 (halte Ahoy) of bus 67 (halte Zuidplein metro).

Kijk voor meer informatie op www.kunstevent.nl. Daar vindt u ook een lijst met alle deelnemers, Eveline van Rooy heeft standnummer 87B.