Kunt u mijn kind dopen?

Misschien geeft nieuws van de kerken op deze site het idee dat er ook vragen aan de kerken via deze site doorgegeven kunnen worden. Zo zijn er al verschillende reacties gestuurd met de vraag of ouders hun kind kunnen laten dopen. Dat kan helaas niet via Vitaal Pendrecht. Daarvoor moet u echt bij de kerkgemeente zijn waar u de doop plaats wilt laten vinden.
Het nieuws op deze site gaat soms ook over de kerkgemeenschappen en bezoekers van de site kunnen op dat nieuws reageren of suggesties doen om stukje op de site te zetten.

Hoe het komt? Maar de laatste tijd komen er reactie met de vraag of een pasgeboren baby gedoopt kan worden op een bepaalde datum.

Dat kunt u niet aan Vitaal Pendrecht vragen.

Bovenin deze pagina vindt u knoppen die doorlinken naar de kerkgemeenschappen in Pendrecht en het beste is om de site van het kerkgenootschap waar u iets aan wilt vragen aan te klikken en daar uw vraag of suggestie achter te laten.
De vragen zijn in deze gevallen doorgegeven aan de Lourdesparochie, omdat Vitaal Pendrecht het idee heeft dat voor die gemeente de vraag bedoeld is. Maar dat zou best eens een verkeerde aanname kunnen zijn.

Dus nogmaals stel vooral uw vraag via de site van de kerk waar u iets aan wilt vragen of bel hen op. Dat kan bij alle drie de kerkgemeenschappen namelijk ook.