Ladiesrun in stromende regen

http://www.youtube.com/watch?v=Lgi5ZxmDclo

Via deze link is een verslag van de Ladiesrun te zien, die zondag 19 juni 2011 gelopen werd. TV Rijnmond maakte een rapportage en daar kwam Debby Smit van Woonstad Rotterdam ineens prominent in beeld.

Op de site van de ladiesrun is te lezen waar het precies omging en staat een mooi sfeer verslag:

Vijfde adidas Ladiesrun swingt in Ahoy
Ahoy kleurde feestelijk roze op de dag van de vijfde adidas Ladiesrun. Roze shirts, roze rokjes, roze strikken, roze haarbanden en na afloop roze rozen. Véél roze rozen, te midden van allemaal vrolijke, blije gezichten.

Inspirerend
De accommodatie die zo vaak het inspirerende podium is voor de grootste sterren uit de wereld van sport en entertainment was zondag 19 juni het domein van vrouwen die op een actieve en sportieve manier midden in het leven staan. Van ladies die niet alleen willen hardlopen maar ook genieten van een swingend lifestyle evenement.

Ontspannen
,,Je ziet hier vrouwen in alle maten en soorten. De adidas Ladiesrun is een mooie stimulans om te gaan hardlopen, maar het is veel meer,” sprak Anne Zijderveld (27). Ze was voor het tweede achtereenvolgende keer de snelste op de tien kilometer, maar dat was voor haar niet het voornaamste. ,,Ik kom hier graag vanwege de ontspannen sfeer, er is geen druk om te presteren. Volgend jaar schrijf ik me weer in. Dat wordt dan de vijfde keer.”

Allemaal winnaars
Dé Ladiesrun van Nederland was in en rond Ahoy een feest voor een recordaantal van zesduizend deelnemers en de massaal meegekomen, al even enthousiaste aanhang. Zonder overdrijving: allemaal winnaars. De regen die af en toe viel fungeerde geen moment als spelbreker. ,,Lekker verfrissend,” was een veelgehoorde opmerking.

LadiesPlaza
Fototoestellen flitsten vanaf de opening van het LadiesPlaza, ‘s morgens om tien uur, tot het slot van de afterparty op de beats van dj Miss Sunrise, aan het eind van de middag. Opvallend veel mannen vergezelden op vaderdag hun vrouw of vriendin, met een kind op de schouder of in een buggy.

Veel extra’s
,,Ons unieke lifestyle-concept heeft zich opnieuw bewezen,” constateerde Mario Kadiks, directeur van de organisatie. ,,Het is geen gewone Ladiesrun. We bieden veel extra’s en dat slaat aan. Na de verplaatsing van het evenement van de Kop van Zuid naar Ahoy kunnen we het de komende jaren verder ontwikkelen.”

Gezellig
Het was gezellig druk bij de start van de vijf en de tien kilometer, op het voorplein van Ahoy. Het was net zo leuk en druk bij de finish, binnen. Het LadiesPlaza boodt bovendien volop vertier, behalve de prijsuitreiking: muziek, een modeshow, loungegelegenheid, de mogelijkheid om de medaille te laten graveren met naam en finishtijd, de kans om nagels, haar of make-up te laten ‘behandelen’, standjes met kleding en sieraden.

Pink Ribbon
En dan was er ook nog, en zeker in de laatste plaats, het goede doel van de adidas Ladiesrun. Pink Ribbon, dat strijdt tegen borstkanker, kan nu al rekenen op 20.000 euro. Dat bedrag zal de komende dagen nog stijgen door de bijdragen en inzet van de deelneemsters en hun sponsors.

Zesde editie
Na het feest van de zeer geslaagde vijfde editie is er alle reden om nu al uit te kijken naar de zesde adidas Ladiesrun op 10 juni 2012.

De komende twee weken verschijnen dagelijks nieuwe artikelen en foto’s op de website. Houd deze dus in de gaten!

www.ladiesrun.nl