Lapré maakte er een funky slot van

In 2010 bij het evenement ‘Pendrecht Fietst zich Fit’ (voor de Grand Départ van de Tour de France) werd het programma afgesloten door Lapré een snoeiharde rockband. Zaterdag 21 mei waren ze opnieuw de slotact. Met dit keer een funky programma met hier en daar een reggae-nummer.
Iets later dan aangekondigd kregen ze het podium. Het eerste nummer een beetje soundchecken en inspelen, maar ook dat klonk al goed.

De band draagt de familienaam van een aantal leden, Lapré. Hun origine ligt in Indonesië, maar ze spelen geen Indonesische muziek.

Vorige keer waren het nummers van de Rolling Stones en dergelijke.

Dit keer werd een nummer van Anouk’s vorige album, Kiss van Prince, een nummer van Bob Marley, Carlos Santana kwam langs en Duffy het nummer Mercy, kreeg een mooie uitvoering van Band Lapré.

Alles in dezelfde opstelling. Maar bij het slotnummer wisselden de basgitarist en de solo/ritme gitarist. Brick in The Wall van Roger Waters werd het laatste nummer.

We don’t need no education, we don’t need no thoughts control! Twee kinderen en een enthousiaste dame dansten op de muziek. Gelukkig begrepen de kinderen de tekst niet, of nou ja no thoughts control. Precies dat hadden zijn ook niet nodig.

Een mooi slot van Pendrecht een wijk waar muziek in zit.