Lourdesparochie start actie “Een welluidend aandeel”

Vol spanning wordt gewacht op de nieuwe uurwerken op de toren van de Sint Bavokerk. Maar als het aan de parochie ligt verandert er nog meer!
De foto is natuurlijk een montage maar zo zou de Bavotoren er over niet al te lange tijd uit kunnen zien. Eén van de drie luidklokken van de inmiddels gesloopte Olvoo-kerk in Zuidwijk is namelijk bestemd voor de Sint Bavokerk. En wat is er dan mooier om de klok in de toren te hangen zodat hij ook geluid kan worden?

Twee grote sponsors zullen de helft van de kosten voor hun rekening nemen. De Lourdesparochie start nu de actie “Een welluidend aandeel” om het resterende bedrag van ca. € 6000,- bij elkaar te krijgen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de actie te steunen. Er komt een loterij (met loten à 2 euro per stuk) maar het is ook mogelijk om een aandeel van € 100,- te kopen. De namen van alle mensen die een aandeel kopen zullen worden vermeld op een plaquette die een prominente plaats in de kerk zal krijgen. Het is ook mogelijk om een groep te vormen en samen een aandeel te kopen. Onder alle aandeelhouders wordt een schilderij van S. Vestjens verloot.
Het einde van de actie is op 31 december en op 2 januari 2011 zal de eindstand en de winnaar van het schilderij bekend worden gemaakt.

Kijk voor uitgebreide informatie over deze actie op de website van de Lourdesparochie: www.lourdesparochie.nl