Mantelzorg bijeenkomst van Aafje en PIT010

Vorig jaar november zijn alle mantelzorgers bekend bij Aafje en Pit010 bijeen geweest. Meerdere deelnemers gaven aan vaker bijeenkomsten te wensen. Donderdag 21 augustus van 10:00 uur – 11:30 uur is de volgende bijeenkomst bij Aafje in de Zuiderkroon.
Vorig jaar november zijn, in het kader van de dag van de Mantelzorg, alle mantelzorgers die bekend zijn bij Aafje en Pit010 uitgenodigd om bijeen te komen. Het resultaat was een succes en meerdere deelnemers gaven aan vaker bijeenkomsten te wensen.

Uw zorg en aandacht voor een ander kan de zorg en aandacht voor uzelf in de weg staan. Wij ondersteunen u graag bij het voorkomen van (over) belasting bij het geven van zorg en brengen u daarbij in contact met mensen die zich in eenzelfde positie bevinden en dus ervaringsdeskundigen zijn.

Aafje en PIT010 nodigen u graag uit op donderdag 21 augustus van 10:00 uur – 11:30 uur onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers om andere mantelzorgers te ontmoeten in de Zuiderkroon.

Ook mantelzorgers die eerder niet geweest zijn, nodigen Aafje en PIT010 nadrukkelijk uit.

Aansluitend volgt een programma waarin u als mantelzorger centraal staat.

De Zuiderkroon vindt u aan het Vlissingenplein 108, 3086 GZ Rotterdam. U kunt zich telefonisch, per e-mail aanmelden
tot uiterlijk dinsdag 19 augustus. Als u geen vervoer hebt, dan zorgen wij daarvoor.

Wij hopen dat u in de gelegenheid bent om de zorg van uw naaste even uit handen te kunnen geven. Wilt u deze ochtend gebruikmaken van een vrijwilliger om u te vervangen, geef dit dan bij de aanmelding aan.

Voor aanmelden of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Unitsia Doos of Ellen van ’t Zelfde, resp. Team assistent en Mantelzorgmakelaar.

Tel: 010 760 08 10
of mail info@pit010.nl