Mario Bosch schetste fraai beeld van 2010

Het restaurant aan het Vlissingenplein 108 was om zeven uur ‘s avonds nog in volle gang op zondag 2 januari 2011. Om die reden kon het videoscherm met bijbehorende beamer niet gebruikt worden. En werd een alternatief gevonden in het tv scherm in de buurt van de bar van het Grand Café/Restaurant Zuiderkroon. Dat was even behelpen, maar met technische steun van nachtburgemeester, Harry Kock, rechts op de foto, slaagde dagburgemeester, Mario Bosch, er toch in een fraai beeld te schetsen van het jaar 2010 en zijn wijk Pendrecht.
Iedere maand werd behandeld verluchtigd met fraaie foto’s en voorzien van interessante teksten. Van kleine details in de buitenruimte tot activiteiten en concerten in de wijk, alles kreeg zijn plekje. Hij gaf ook persoonlijke omstandigheden bloot en liet de straat van zijn jeugd, de Wagenbergstraat zien, terwijl hij vertelde over het overlijden van zijn vader eind november. En ook hoe trots hij was op het krijgen van de Karel de Stoutespeld uit handen van wethouder, Dominic Schrijer.
Hij liet tijdens zijn presentatie een speciale dvd van de Sint Bavokerk zien, die hij op de bijeenkomst gekregen had, omdat hij tweede was geworden in een loterij onder de aandeelhouders van de tweede klok in de toren van deze kerk.

In het bericht van 1 januari onder de titel ‘Bij het begin van 2011’ en in zijn weblog is meer te lezen en te zien over zijn presentatie.

Hij kreeg een hartelijk applaus en er werd waarderend gesproken over zijn mooie kijk op de wijk over het afgelopen jaar.