Marloes van Dalen nam afscheid van Servicepunt Charlois Zuid

Iedereen die weleens in het Servicepunt Charlois Zuid aan Plein 1953 nr 63 komt kent haar vast. Zij werkt er ook al een paar jaar en liet van zich spreken. Dat is nu over. Donderdag 21 februari nam Marloes van Dalen afscheid van haar collega’s in het Servicepunt.
Er waren lovende woorden van haar managers, maar zeker ook van haar collega’s. Haar mening onder stoelen of banken steken is niet haar stijl.

Voor de bezoekers was ze altijd een goede hulp.

Marloes begon bij de Vraagwijzer in het Servicepunt bij Charlois’ Welzijn en het moet niet lang na de opening in 2007 geweest zijn dat ze begon met haar dienst aan de bewoners van Pendrecht. Later veranderde dat en werd het werkgebied van het Servicepunt groter. Heijplaat, Wielewaal en Zuidwijk kwamen erbij.

Charlois’ Welzijn ging failliet en de mensen van de Vraagwijzer gingen over naar de deelgemeente Charlois. Dat maakte Marloes allemaal niet zoveel uit. Zij was er voor de ‘klanten’. En ook voor haar collega’s trouwens.

Donderdagmiddag 21 februari was er een bescheiden afscheidsreceptie. Haar collega’s wilden het niet zomaar voorbij laten gaan. Er werd het één en ander in huis gehaald en even geproost op de nieuwe baan van Marloes.

Ze gaat naar de GGD aan de Leuvehaven. En daar krijgen ze er een geweldige collega bij.

“Marloes het ga je goed bij de GGD en bedankt voor de plezierige samenwerking”, klonk het van allerlei samenwerkingspartners in het Servicepunt.