Muzikale toevoeging aan uw evenement/activiteit neem contact op met Excelsior

Drumfanfare Excelsior Rotterdam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op basis van exacte gegevens van uw evenement. U kunt daarvoor de bandmanager bellen 0165 – 544311 of mailen naar boekingen@drumfanfare-excelsior.com dat laat Yvette Kevenaar van de P.R. van het korps u graag weten.
Geachte meneer, mevrouw,

Mogelijk hebt u in 2012 iets te vieren of wilt u een evenement organiseren waarbij u uiteraard succes wilt hebben. Of een feest of evenement succesvol is, hangt vaak af van de sfeer die tijdens de dag of avond ontstaat. Muziek kan daarbij een belangrijke factor zijn. Immers, de vrolijke klanken van eigentijdse en herkenbare muziek bezorgen mensen vaak een blij(er) gevoel.

Drumfanfare Excelsior Rotterdam kan met haar muziekgroepen op veel verschillende manieren muziek voor u ten gehore brengen. Informatie over hoe dat kan en met welk soort muziek Excelsior dat kan doen, kunt u op onze website lezen (onder afdelingen) en beluisteren (onder discografie). Op de website treft u naast beide hoofdafdelingen (show & marchingband en het jeugdkorps) ook informatie over de bijzondere groepen (zwarte pietenband en kerstband) aan.

Wij weten als geen ander dat bezuinigingen of lagere subsidies in de laatste jaren vaak reden is een evenement of feest zonder muziek te organiseren. Achteraf blijkt dit toch een gemis en bij een lagere kostprijs was inhuren van muziek misschien wel mogelijk geweest.
Excelsior denkt met u mee en heeft vorig jaar gezocht naar kostenreductie. Deze reductie blijft dit jaar bestaan en dit betekent dat de vergoeding voor onze verenigingskas tot maximaal 10% minder is dan in 2010. Hoe hoog de vergoeding is hangt af van de muziekgroep, de plaats en tijdsduur van het optreden en de vervoerskosten (b.v. gratis parkeerplaatsen).

Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u op basis van exacte gegevens van uw evenement. U kunt daarvoor onze bandmanager bellen 0165 – 544311 of mailen naar boekingen@drumfanfare-excelsior.com.

Met vriendelijke groet,
Namens Drumfanfare Excelsior Rotterdam,

Yvette Kevenaar – P.R.
06 – 54 97 46 98