Na confetti weer terug naar het Tuinhuis

De ceremoniemeester vroeg iedereen netjes te wachten tot het aftellen klaar was en dan de confetti af te schieten. Het effect is dan immers het mooist.

Dus 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 en beng daar ging een wolk van gekleurde papiersnippers de lucht in. Fototoestellen klikten en applaus klonk op het bouwterrein.

Prachtige timing.

Nog even kijken waar nou ook alweer precies de nieuwe woning zou komen en dan weer terug naar het Tuinhuis.

Inmiddels was ook dagburgemeester, Mario Bosch, gearriveerd. Hij kon niet eerder i.v.m. zijn werk, maar is in dit geval wel belangrijk. Hij gaf het pad dat door de Tuin op het Zuiden loopt en deze keer de feestelijke paal werd geslagen een naam: het Ovezandepad.

Na zijn werk was hij meteen naar het feest gespoed om er zoveel mogelijk van mee te maken. Voor het Tuinhuis pakte Mario zijn burgemeestersketting uit zijn zak en hing hem om. Hij houdt niet van onvoorziene fotosessies, maar in dit geval ……

Een mooi kleurrijk gezicht toch zo?

Kleurrijk, want zaterdag is het bouwdag en kun je van 11 tot 15 uur de woningen en plannen voor de Tuin op het Zuiden bezichtigen. Op doeken aangekondigd in wit blauw en oranje.

In het Tuinhuis gaf de ceremoniemeester mevrouw Blazevic een bos bloemen, want ze komt volgens hem in een paradijs wonen. Ook de andere kopers werden later op het feest voorzien van zo’n fraaie bos.

Allemaal bewoners van een paradijs.