Najaarsmarkt rustig van start

De werkzaamheden op het Plein aan de overstort gaan gewoon door. De najaarsmarkt overigens ook. Vrijdag 20 oktober vond er een rustig begin plaats. Alle ogen zijn gericht op zaterdag. Dan moet de markt goed draaien. Het weer is veelbelovend en alle ingrediënten voor een gezellige najaarsmarkt op Plein 1953 zijn er.
In deze gelukskraam zit Linda Breden. Zij schudt de hand van Shatienne. Hij en zijn vrienden hebben hun geluk al beproefd. Er heeft er al één een teddybeer gescoord. Mohamed vraagt Linda of ze er morgen weer is. “Precies op deze plek, hè? Geen centimeter ernaast hoor!”, zegt ie. Alsof ie bang is dat de volgende dag de kraam en de aardige caissière niet meer te vinden zullen zijn.
Linda en haar partner zeggen dat zaterdag alle kramen uitgegeven zijn. Vandaag was het nog een beetje opstarten. De kinderen zitten nog op school, dus het is allemaal rustig geweest. Dat is niet erg, vinden zij. “We hebben alles voor morgen een beetje kunnen bekijken. Het zit nu goed in elkaar. En het weer is lekker, dus we zijn er helemaal klaar voor”, aldus Linda.

De najaarsmarkt is open van 10:00 tot 17:00 uur op zaterdag 21 oktober. ‘t Is maar dat u het weet.