Nieuwe Eimert terug in Poelier ‘t Haasje

Mario Bosch schrijft zaterdag 15 maart 2014 in zijn weblog:

“Vanmorgen liep ik vanaf de Krabbendijkestraat het Plein op en direct zag ik het: poelier ‘t Haasje is weer open. Zelfs de vertrouwde oven met de kip aan het spit stond weer buiten, sterker nog: er stonden er zelfs twee. Ook het witte tafeltje met de twee groene stoeltjes stond er weer maar het was toch net iets te koud om buiten te zitten.

Ik loop even naar binnen en de nieuwe eigenaar blijkt een oud-klant van Eim te zijn. Nadat ik mij had voorgesteld biedt hij mij een kippenpootje aan. De inrichting van de winkel is iets veranderd, zo is de achterste toonbank weg zodat er wat meer ruimte is. De muren zijn nog wat kaal maar voor de rest maakt de winkel die sinds gisteren open is een verzorgde indruk. Op mijn vraag of de zaak ‘t Haasje blijft heten antwoordde de eigenaar bevestigend, hij heeft dit bewust gedaan als herinnering aan de tijd van Eimert en Yvonne. Na bijna 8 maanden is de winkel weer open, of de sfeer van toen terugkomt zal de tijd leren.”

Mooie ontwikkeling, toch?

Vitaal Pendrecht gaat vast nog nader kennismaken met de ‘nieuwe’ Eimert.