Nieuwe ronde ‘Charlois in Actie!’ in college Pendrecht Universiteit

Op dinsdagavond 12 oktober is er om 19:00 uur een speciaal college van de Pendrecht Universiteit over ‘Charlois in Actie!’ in Restaurant Zuiderkroon. Een nieuwe ronde die loopt tot 1 juli 2011, misschien wel de laatste. De oude regeling en het participatiefonds werden samengevoegd tot één regeling. Invulhulp is aanwezig.
140 bewoners van Pendrecht dienden een aanvraag bij het participatiefonds in om de nou eens eindelijk de uurwerken van de Sint Bavokerk aan de praat te krijgen. Hun actie had succes, wijzerplaten en uurwerk zijn inmiddels verwijderd en over niet al te lange tijd komt er een goed functionerende tijdsaanduiding terug. Een geslaagde actie, die veel enthousiaste reacties oproept.

Heeft u ook zo’n wens of idee?

Kom dan DINSDAG 12 OKTOBER 2010 om 19:00 uur naar de speciale avond van de Pendrecht Universiteit over de nieuwe regeling van het participatiefonds en ‘Charlois in Actie!’ in Restaurant Zuiderkroon, Vlissingenplein 108.

Portefeuillehouder Theo Coskun van de Deelgemeente Charlois zal de bijeenkomst inleiden en er zijn aanvraagformulieren en hulp bij het invullen om als het even kan direct spijkers met koppen te slaan.