Nieuwe tentoonstelling van de Stichting Historisch Charlois

De nieuwe fototentoonstelling van de Stichting Historisch Charlois gaat over Charloissers. Gewoon, de Charloissers die je tegenkwam op straat, in de winkel, op het werk, in de kerk of op school. Bekend of onbekend maar vertrouwd in het straatbeeld van Charlois. De tentoonstelling start op zaterdag 4 december en duurt 3 maanden.
Weliswaar niet in Pendrecht, maar mischien zitten er ook markante figuren uit Pendrecht in de tentoonstelling, vandaar de vermelding in de activiteitenkalender.

De nieuwe fototentoonstelling van de Stichting Historisch Charlois gaat over Charloissers. Gewoon, de Charloissers die je tegenkwam op straat, in de winkel, op het werk, in de kerk of op school. Bekend of onbekend maar vertrouwd in het straatbeeld van Charlois.

Het gaat om markante figuren, dorpsfiguren, straatjochies, vrouwen in klederdracht, voermannen, kroegbazen, winkelfamilies, bekende winkeliers, maar ook schoolmeesters, dominees en fraaie portretten van diverse Charloisse families.

Misschien zit u of uw familie er ook wel bij. Dus komt dat zien !

De tentoonstelling start zaterdag 4 december en duurt drie maanden. De Oudheidkamer van onze stichting is gevestigd aan de Grondherendijk 84 in Rotterdam Oud Charlois (bereikbaar met bus 73). Onze openingstijden zijn zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur, behoudens feestdagen. Telefonisch zijn we bereikbaar op 010-4806618.Toegang gratis.