Nieuwjaarsbijeenkomst in de hal van flat Duiveland

Je bent te vroeg hoor!’, zei Corrie Oosthoek tegen de voormalige Opzoomerregisseur Rieks. De groep had een bijdrage van Opzoomer Mee gevraagd en sloeg geen kerstboom in, maar bedacht een nieuwjaarsbijeenkomst in de hal van de flat.

Die entree doet al langer dienst als de belangrijkste ontmoetingsplek in de flat. Er hangt een mededelingenbord en er was kerstversiering, een kerstboom en in een klein boompje hingen de bewoners hun wenskaarten aan elkaar. Dit jaar werd voor de derde keer zo’n bijeenkomt georganiseerd.

En Corrie en haar mede-Opzoomeraars Annie van Dieijen, Elske Kuiper en Rineke de Graaf maakten er een nog mooiere bijeenkomst van dan voorgaande keren. Nou mag je daar hun echtgenoten niet bij vergeten, want Henk doet ook mee en Huib droeg zijn steentje bij en maakte druk foto’s van de bijeenkomst en de dingen die er gebeurden, Daan en Rinus namen de laatste benodigdheden mee.

Er was van alles koffie in overvloed, thee en natuurlijk ook wijn en …. van alles te knabbelen.

Naast het uitbrengen van je beste wensen voor het nieuwe jaar werd er ook aandacht besteed aan een echtpaar dat 60-jaar in de echt verbonden was en aan een nieuwe buurvrouw, die van de Dreischorstraat naar de Zierikzeestraat gaat verhuizen.