Ook de Beatrixschool is goed bezig

Op dinsdag 6 april is de Beatrixschool in de wijk Pendrecht muzikaal van start gegaan met een swingende maand waarbij alles in het teken staat van… muziek! Bij deze spetterende opening heeft dansschool Moves Rotterdam de openingsact verzorgd.

Vier weken lang zijn de leerlingen bezig met alles wat te maken heeft met muziek. Ze ervaren het plezier van muziek en maken kennis met diverse muziek- en dansvormen.

Op donderdag 29 april krijgt de Beatrixschool bezoek van een aantal deskundigen op het gebied van muziek die schoolbreed een workshop komen geven. De leerlingen kunnen op deze middag kennismaken met onder andere rappen, breakdance, zumba, zingen, beatbox. Misschien ontdekken ze wel een verborgen talent…

Tijdens de projectmaand krijgen de leerlingen van groep 3 tot en met 8 ook de gelegenheid om hun muzikale talenten te laten zien en/of horen. Al veel leerlingen hebben zich daarom opgegeven om mee te doen met de talentenjacht “So you wanna be a popstar?” Een jury kiest uit de deelnemers enkele winnaars die tijdens de muzikale en spetterende afsluiting op donderdag 29 april om 15.15 hun act mogen laten zien op een podium op het schoolplein.

Ook de wijk Pendrecht is in de maand april bezig met het thema ‘muziek’. Op Koninginnedag mogen de winnaars van “So you wanna be a popstar?” hun optreden laten zien op Plein 1953. Op deze manier kan de Beatrixschool ook een steentje bijdragen aan ‘Pendrecht is goed bezig!’