Open dag van De Beweging, van de Fysiotherapeut

Eindelijk is het dan zo ver: “de Beweging” gaat van start.

OPEN DAG: zaterdag 8 mei 2010 van 13.00 tot 17.00 uur.

“De Beweging” is een paramedisch beweegcentrum waar cliënten onder deskundige begeleiding van geschoolde (sport-)fysiotherapeuten op een aangepast niveau kunnen sporten en bewegen.
De fysiotherapeuten/begeleiders zijn niet alleen specialist op het gebied van bewegen maar hebben ook een gedegen kennis van trainingstechnieken en methodieken. Zij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met de meest uiteenlopende aandoeningen.
Overigens zijn in het centrum ook niet-patiënten natuurlijk van harte welkom om op een verantwoorde en ontspannen manier aan hun conditie te werken. Ook zij krijgen deskundige begeleiding van dezelfde collega’s.

Daarnaast zal per 1 juni ook de maatschap voor fysiotherapie R. Erkelens en M.M. Erkelens-Roos, thans gevestigd aan het Vlissingenplein 1, verhuizen naar de Baarlandhof 21 (het voormalige hoofdkantoor van Onze Woongemeenschap). De praktijk zal geopend zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur, in overleg zijn er ook mogelijkheden voor behandeling in de avonduren.

Tevens zal de diëtistenpraktijk Change haar intrek nemen in het pand van de Beweging. Chantal van Heeswijk zal op donderdag spreekuur houden. U kunt met haar een afspraak maken via 06-21462691 en er is meer informatie over de diëtistenpraktijk op www.praktijkchange.nl

Wij hopen u op 8 mei te mogen begroeten!

Magda, Rene, Joan, Sonja, Gaitrie, Karin en Chantal

zie ook www.bc-db.nl voor het beweegcentrum de beweging
of www.erkelens-fysiotherapie.nl voor de Fysiotherapeut