Open huis in Korsakovcentrum Slingedael

De bewoners en medewerkers van Korsakovcentrum Slingedael, de nieuwe naam van verpleeghuis Slingedael, zijn trots op hun vernieuwde gebouw en daarom is er op 17 maart een open huis.
Open huis Korsakovcentrum Slingedael
Zaterdag 17 maart 2012 van 11.00 tot 15.00 uur.

Na een verbouwing die ruim een jaar in beslag nam, opent Slingedael nu officieel haar deuren. Slingedael heeft niet alleen een vernieuwd gebouw maar ook een nieuwe naam: Korsakovcentrum Slingedael.
Wij zijn trots op ons nieuwe gebouw! Bewoners en medewerkers willen het graag aan u, als omwonenden en buurtgenoten, laten zien. Daarom houden wij open huis.

Open huis
Tijdens het open huis kunt u kennismaken met bewoners en medewerkers van Slingedael en er zijn tal van aanbiedingen en acties!

Gratis fit-test – bloeddruk meten – gratis kopje koffie of thee – rondleidingen – rad van avontuur met leuke prijzen.
Kijk onderaan de advertentie in de Echo voor alle speciale open huis aanbiedingen en acties!

Korsakovcentrum Slingedael biedt in locatie Slingedael speciale zorg aan mensen met Korsakov. Bewoners beschikken over een eigen woonslaapkamer en hebben per woongroep een gezamenlijke huiskamer en keuken. Er is een werkplaats in locatie Tussendael waar bewoners werken en er is een verenigingsleven voor de ontspanning. Vroegere bewoners van Slingedael met dementie wonen nu in locatie Tussendael.

Korsakovcentrum Slingedael, Slinge 901, 3086 EZ Rotterdam.