Opendag meidenvlilla zondag 9 oktober. For girls only!!

Ben je tussen de 11 en 23 jaar oud? Vind je het leuk om met andere meiden in contact te komen in een huiselijke en gezellige omgeving? En vind je het leuk om gezamelijk te koken, te knutselen of deel te nemen aan leuke workshops over uiteenlopende onderwerpen? Zondag 9 oktober is er Opendag van 14:00 tot 17:00 uur van de Miedenvilla the butterflyhouse.
De meidenvilla “the Butterflyhouse” in Pendrecht,

een villa alleen voor meiden tussen 11 en 23 jaar.

Op 15 december 2009 heeft de meidenvilla “the butterflyhouse” haar deuren geopend aan de Kerkwervesingel 63. Het project van De Meidenvilla is opgezet door de (deel-) Gemeente, Stichting Charlois’ Welzijn en Youth for Christ/The Mall als onderdeel van het algemene Meidenwerk.

De samenwerking van Charlois Welzijn en YfC/The Mall in De Meidenvilla beoogt, naast uitwisseling van kennis en gebruik van faciliteiten, ook het samenbrengen en mengen van doelgroepen van beide organisaties.

De naam “The Butterflyhouse” is verzonnen door de meiden die de meidenvilla bezoeken. Deze naam slaat op de kleurrijke dames die de meidenvilla in-en-uit kunnen vliegen en die zich aan het ontwikkelen zijn van pop tot vlinder.

De meidenvilla is bedoeld voor alle meiden in de leeftijdsgroep van 11 tot 23 jaar die het leuk vinden om met andere meiden in contact te komen in een huiselijke en gezellige omgeving. Van maandag tot vrijdag worden er op vaste tijden activiteiten georganiseerd. Bij de activiteiten die georganiseerd worden moet gedacht worden aan bijvoorbeeld koken, oude kleding versieren, film kijken, huiswerkbegeleiding enzovoort. Maar er worden ook workshops georganiseerd over uiteenlopende onderwerpen die spelen bij meiden tussen de 11 en 23 jaar.

Interesse? Kom eens langs op één van de meidenavonden.

Meer weten over de meidenvilla? Kijken eens op; http://meidenvillapendrecht.hyves.nl

Of je kunt bellen en/of e-mailen met Anouk (één van de jongerenwerksters in de meidenvilla)

M: 06-45578466

E: Anouk.vanroon@stcw.nl

Tot ziens in de meidenvilla!!

Opendag meidenvilla zondag 9 oktober.

For girls only!!

Van 14:00 tot 17:00 uur zijn de deuren geopend.

Vanaf 14:30 uur kan je cup cakejes versieren, een moodboard maken of genieten van high tea. Wees er wel bij want vol is vol!

Toegang gratis!

Je kunt bellen of mailen met de jongerenwerkers van de meidenvilla:

Nadine van der Wende: 06 – 265 12 185 / nadine.vanderwende@yfc.nl

Debby van der Vaart: 06 – 191 79 984 / debby.vandervaart@yfc.nl

Anouk van Roon: 06 455 78 466 / anouk.vanroon@stcw.nl