Oplevering luifels Plein 1953 (fase 2)

Luifels Plein 1953 opgeknapt! Nieuwe luifel, nieuwe reclamebak en energiezuinige ledverlichting. Oplevering woensdag 15 december 18:30 uur door Alaatin Erdal en Dominic Schrijer.
Woensdag 15 december om 18:30 uur zullen Alaatin Erdal, portefeuillehouder van de deelgemeente Charlois, en wethouder, Dominic Schrijer, de nieuwe luifels en de energiezuinige ledverlichting opleveren.

De deelgemeente Charlois meldt:

Portefeuillehouder en wethouder leveren luifels op!
Het heeft even geduurd en het ging niet helemaal zonder slag of stoot: het opknappen van de luifels op Plein 1953. Dankzij de inzet van deelgemeente Charlois en de pandeigenaren en de medewerking van de ondernemers is het toch gelukt: de luifels van 16 panden op Plein 1953 zijn vernieuwd.
Maar niet alleen de luifels werden compleet vernieuwd. Ook zijn eerder dit jaar de gevels boven de panden gereinigd en is betonherstel uitgevoerd. Verder is de nieuwe luifel voorzien van energiezuinige led-verlichting en nieuwe reclamebakken.
Eind vorig jaar verrichtten deelraadsvoorzitter Ed Goverde en wethouder Schrijer en symbolisch de eerste sloophandeling. Dit werd gevierd met aanwezigheid van Sinterklaas. In 2010 startten de werkzaamheden en die zijn kortgeleden afgerond.

Uitnodiging
Portefeuillehouder Alaattin Erdal levert op woensdag 15 december om 18.30 uur, samen met Wethouder Schrijer, de luifels officieel op. Dit jaar is het niet Sinterklaas, maar de Kerstman, die aanwezig is bij de feestelijke oplevering van de luifels. En we doen dat knallend! Wij bieden u vanaf 18.00 uur een warm welkom in de theaterwinkel op Plein 1953 nr. 59. Met kippensoep warmen wij onszelf op voor de feestelijke oplevering buiten om 18.30 uur, eveneens ter hoogte van de Theaterwinkel. U bent van harte uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn.