OPZOOMERKIDS VIEREN HALLOWEEN

OPZOOMERKIDS VIEREN FEEST! Halloween is een mooi feest waarmee u het contact tussen jong en oud in uw straat kunt aanhalen. Kinderen trekken van deur tot deur en zorgen voor een bijzondere sfeer in uw straat. Verkleed of zingend, geschminkt … tijdens Halloween laten zij zien dat ook kinderen kunnen Opzoomeren. Op of rond 31 oktober kunt u in uw straat Halloween vieren.
Halloween te eng? Sint Maarten kan natuurlijk ook.
OPZOOMERKIDS VIEREN FEEST! in de herfst op of rond 31 oktober.

Halloween is een mooi feest waarmee u het contact tussen jong en oud in uw straat kunt aanhalen. Kinderen trekken van deur tot deur en zorgen voor een bijzondere sfeer in uw straat. Verkleed of zingend, geschminkt … tijdens Halloween laten zij zien dat ook kinderen kunnen Opzoomeren. Op of rond 31 oktober kunt u in uw straat Halloween vieren.

Vindt u Halloween te eng, Sint Maarten kan natuurlijk ook!

Met Halloween trekken kinderen in een verklede optocht langs de deuren. Ze bellen overal aan en roepen keihard ‘boe!’. De ‘geschrokken’ bewoner mag raden wie er achter dat enge masker of gewaad schuilgaat. Wie weet wacht er als beloning een snoepje voor de kids. Opzoomer Mee zorgt voor fraaie lampions.

DIT KRIJGEN UW OPZOOMERKIDS

Waardebon van 100 euro om de onkosten te dekken

(viert u ook Suikerfeest in uw straat? U krijgt 1 waardebon)

en

lampions voor de kinderen om de optocht op te vrolijken.

Vul de kaart van Opzoomer Mee in en lever die af bij de BOP aan Plein 1953 nummer 63 B