Over de Slinge gefilmd voor sportiefste school

NOC/NSF en de KVLO organiseren eens in de 2 jaar de verkiezing van de sportiefste basisschool van Nederland. Na een selectieprocedure waaraan verschillende scholen mee hebben gedaan, is Over De Slinge er in geslaagd de finale tussen 8 scholen te bereiken. Gisteren werd er een promotiefilmpje gemaakt op het schoolsportveld in de Sommelsdijkstraat.
Op de website van de openbare basisschool Over de Slinge staat het trots:

Verkiezing Sportiefste basisschool van Nederland 2013

Over De Slinge is genomineerd voor de verkiezing van sportiefste basisschool van Nederland. NOC/NSF en de KVLO organiseren eens in de 2 jaar deze verkiezing. Na een selectieprocedure waaraan verschillende scholen mee hebben gedaan, is Over De Slinge er in geslaagd de finale te bereiken.
Op 15 mei zullen tijdens deze finale in Amsterdam 8 scholen strijden om de titel van sportiefste basisschool.

Een groep van 25 kinderen mag mee naar Amsterdam. Hier zullen er voor deze kinderen verschillende clinics zijn. Ook zal (een deel van) deze groep een podiumpresentatie gaan geven. Op deze dag is het ook de bedoeling dat we onze school presenteren en aangeven waarom wij denken recht te hebben op deze titel. Daarnaast zullen verschillende mensen van de school door de jury geïnterviewd worden.

Door de nominatie heeft de school al een waardecheque van €1000,- gekregen, die besteed mag worden aan sportmaterialen.

Gisteren werden er opnamen gemaakt op het schoolsportplein aan de Sommelsdijkstraat. Er waren ook ex-leerlingen op het veld, die graag mee wilden doen om het pomotiefilmpje extra wervend te maken.