Over de Slinge nam de CityBikes in gebruik!

Bij de opening van de kindvriendelijke routes november in het vorige jaar schonk Batavus 100 fantastische fietsen aan de wijk! Op 27 april nam basisschool Over de Slinge.
Over de Slinge nam de fietsen in gebruik!
Weet u het nog? Bij de opening van de kindvriendelijke routes november vorig jaar schonk Batavus 100 fantastische fietsen aan de wijk! Na een lange en koude winter werden de fietsen op 27 april eindelijk voor het eerst in gebruikgenomen. Basisschool Over de Slinge durfde het aan en zowel TV Rijnmond als het Algemeen Dagblad waren daarbij aanwezig.

“Het wordt niet zomaar een fietstocht!” zegt Jan Van Zoomeren van Over de Slinge ‘s ochtends vroeg. De afgelopen maanden hebben de leerlingen van groep 7A en 7B gekeken naar de televisieserie “13 in de Oorlog” . Hierdoor hebben ze veel geleerd over de Tweede Wereldoorlog en over het bombardement op Rotterdam. “We gaan daarom vandaag langs een aantal oorlogsmonumenten fietsen. Na de fietsroute krijgen de kinderen de opdracht om een verslag te maken”, aldus Jan.
Met het heerlijke zonnetje erbij werd het een prachtige fietstocht. Bekijk het fotoalbum voor alle foto’s die zijn gemaakt!

Goed bezig, Basisschool Over de Slinge!