Pendrecht Dromen en Idealen (try out)

Na de succesvolle Pendrecht Monologen en Pendrecht Dialogen volgen nu de mooie Pendrecht Dromen en Idealen. De try out is op zondag 30 januari aanvang 14:30 uur. Start in de Toneelwinkel, Plein 1953 nr 57.
PENDRECHT DROMEN EN IDEALEN:

EEN THEATERSCHOUW.

Try out zondag 30 januari 2011 om 14:30 uur
Première donderdag 3 februari 2011 om 19:30 uur
Eerste voorstelling vrijdag 4 febrauri 2011 om 19:30 uur
en
Tweede voorstelling zaterdag 5 februari 2011 om 19:30 uur

Na de Pendrecht Monologen en de Pendrecht Dialogen komen nu de Pendrecht Dromen en Idealen. Onder leiding van regisseur Cees Bavius van BAF wordt toegewerkt naar 4 eenakters en een aantal intermezzo’s, die 3 februari 2011 in première gaan.

Centraal staat de vraag: hebben bewoners uit Pendrecht nog idealen in deze tijd van ontheemdheid en verzuring en welke zijn dat dan? De voorstellingen geven verschillende antwoorden op deze vraag, en roepen tegelijkertijd ook nieuwe vragen op.

3 generaties

Net als bij de Pendrecht Dialogen spelen oudere en jongere wijkbewoners samen, maar nu is er nog een generatie vertegenwoordigd: ouders van de jongeren. Ook dit keer zijn de teksten geschreven door scenarioschrijfster Pieta Bot.

De voorstellingen zijn te zien op één avond of middag op verschillende locaties in de wijk, waaronder natuurlijk het eigen Pendrecht Theater. Op deze manier vormen ze een theaterschouw, die niet gaat over schoon, heel en veilig, maar over mensen met dromen en universele emoties.

Aanvulling: ALLE VOORSTELLINGEN ZIJN AL UITVERKOCHT!