Pendrecht Idealen en Dromen worden echt spannend

Arno Brouwer lacht er beetje geheimzinnig bij. De bezoekers van de PENDRECHT DROMEN & IDEALEN weten straks niet waar ze zijn. Er is plaats voor 30 bezoekers en de voorstellingen vinden op iedere plek twee keer plaats.

Men verzamelt in de Toneelwinkel en de groep wordt vervolgens in tweeën opgedeeld. Per keer kunnen er dus 60 mensen genieten van de voorstelling. Die voorstellingen zijn op allerlei locaties verspreid door de wijk en zelfs in de Larenkamp is er een voorstelling.

De Larenkamp, hoor je iedereen denken, die ligt toch niet in Pendrecht. Dat is ook zo, maar sinds het sluiten van de Middelburgt vinden er allerlei activiteiten plaats buiten de wijk, dus …….

Wat zullen de spelers daarover zeggen? Je hoort de conversatie tussen Sjaan en Jaan al.

‘De Larenkamp, Jaan’
‘De Larenkamp? Sjaan?’
‘Ja we we zullen wel moeten Jaan! De duiten benne op, dus we gaan naar de bingo in De Larenkamp!’

Arno is al op zoek naar een paar hometrainers. Eentje is er al binnen. Ja de spelers moeten trainen, want voor sommigen was de Middelburgt al een behoorlijke tippel, maar ja die Larenkamp dat is nog even iets anders. Ben je toch al gauw een kilometer onderweg, dus ………….

Er moet flink gebruik gemaakt worden van de hometrainer.

En het Pendrecht Theater? Dat onderging een geweldige metamorfose. Sommige mensen zullen als ze eenmaal op hun stoel zitten niet meer weten waar ze nu eigenlijk beland zijn.

En is er geen vervoer dan? Ja, dat is er op 30 januari, 3, 4 en 5 februari. Bertussie zal voorrijden en de bezoekers kunnen met een prachtige oude VSL-streekbus, helemaal ingericht op theaterbezoekers van locatie naar locatie gebracht worden.

Logistiek? Ja laat dat maar aan Cees Bavius over en hij heeft aan Arno Brouwer een goede steun, want die kent het klappen van de zweep. Hij deed veel ervaring op bij het Rotterdams WijkTheater en zal straks als Charloise Cultuurscout een goede opvolger van Jolanda Copier zijn.

Aanvulling op 26 januari: ALLE VOORSTELLINGEN ZIJN UITVERKOCHT!