Pendrecht KIJKT weer

De volgende editie van Pendrecht Kijkt! is op dinsdag 1 november om 19:30 uur in Restaurant Zuiderkroon.
Hieronder volgt de Uitnodiging van wijkcoördinator, Luz Kromhout:

Uitnodiging

Deelgemeente Charlois nodig u uit voor Pendrecht Kijkt, de bijeenkomst over schoon, heel en veilig waarin u in gesprek kunt met uw buurtagent.

Dinsdag 1 november 2011

19:30 – 21:00 uur

Restaurant Zuiderkroon (Vlissingenplein 108)

Naast de buurtagenten zijn ook vertegenwoordigers van Woonstad Rotterdam, Stadstoezicht en deelgemeente Charlois aanwezig. U kunt dus terecht met alle meldingen over schoon, heel en veilig.

Meldingen over veiligheid

Meldingen voor de buurtagenten kunt u ook digitaal doen. Voor Pendrecht-Noord (het deel tussen de Slinge en het Zuiderpark) kan dat via Theo Spronk, theo.spronk@rijnmond.politie.nl en voor Pendrecht-Zuid (de kant van de Slinge waar ook Plein 1953 ligt) via Han Adema, han.adema@rijnmond.politie.nl. Als u een persoonlijke afspraak met de buurtagent wilt maken, dan kunt u ook een terugbel verzoek doen via 0900-8844. Als u daar meldt in welke straat u woont, dan wordt u teruggebeld door uw buurtagent.

Meldingen over schoon en heel kunt u doorgeven via het telefoonnummer 14 – 010 of via deze link komt u op de site van de gemeente Rotterdam op de plek waar u digitale formulieren vindt voor klachten, meldingen, ideeën en complimenten.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of vragen over de bijeenkomst contact op met Centrale Ondersteuning Wijkzaken van deelgemeente Charlois, via 010-4107409 of met ondergetekende.

met vriendelijke groet,

Luz Kromhout
wijkcoördinator Pendrecht
deelgemeente Charlois, Rotterdam
telefoon: 010-4107 523
mail: l.kromhout@charlois.rotterdam.nl