Pendrecht Universiteit wordt geen Kroonappel

Geachte heer Westrik,

Uw organisatie doet mee aan onze zoektocht naar de Oranje Fonds Kroonappels. Afgelopen weekend was het stemweekend. Maar liefst 142.872 mensen brachten hun stem uit. Zoveel aandacht voor maatschappelijke initiatieven om de Jeugd of de Buurt beter te maken, of voor mensen die De Helpende Hand reiken naar anderen, is overweldigend.

Helaas is er in uw gemeente vaker op een ander initiatief gestemd dat op het uwe. Hiermee eindigt dus uw deelname aan de zoektocht naar de Kroonappels. We hopen dat u er toch met plezier aan heeft meegedaan en dat uw het vervolg van de actie blijft volgen op www.kroonappels.nl.

Veel dank voor uw deelname. We hopen uw organisatie in de toekomst weer tegen te komen bij het Oranje Fonds. Mocht u op de hoogte willen blijven van onze projecten en ondersteuningsmogelijkheden, meld u dan aan voor onze gratis digitale nieuwsbrief op www.oranjefonds.nl of volg ons op Twitter via #oranjefonds.

Met vriendelijke groeten,

Ronald van der Giessen

Moet die Pendrecht Universiteit toch nog maar eens een keer een college van de professoren uit de wijk organiseren voor de meneer Van der Giessen en die familie van Oranje of heten ze dan toch weer anders.

Je zou er bijna ineens republikein van worden.

En dan te bedenken dat er op Twitter allerlei felicitaties over en weer vliegen naar andere projecten in Rotterdam. Gaat vast om allerlei projecten aan de andere kant van de rivier.

Misschien heeft Zuid wel zijn eigen Kroonappels?