Pet’je af in BSO Mikado Catalpa Kinderopvang

Op de site van De Echo van 13 oktober 2010 staat:

Catalpa – 12 oktober 2010

Vanaf 7 november opent Pet’je af Rotterdam Pendrecht haar deuren in de ruimte van BSO Mikado aan de Middelharnisstraat van Catalpa Kinderopvang.

“De ruimte is perfect! Het is een grote lichte ruimte met een groot speelveld voor buitenactiviteiten”, aldus de directeur en medeoprichter Walter Roza.
Het was al eerder bekend dat Pet’je af zich ook in Rotterdam zou gaan vestigen en wel in de wijk Pendrecht. Vanaf november verzorgt Pet’je af iedere zondag aan twee teams met enthousiaste kinderen een uitdagend onderwijsprogramma waarin de praktijk centraal staat. Er zijn verschillende huisvestingmogelijkheden aan Pet’je af aangeboden echter bleek BSO Mikado de beste optie. Op 11 oktober bekrachtigde beide partijen deze overeenkomst.

Waarom deze locatie? “De locatie ligt op een rustige plek, maar wel op loopafstand van de bus en het metrostation. Dat is voor ons erg belangrijk, omdat de coaches iedere zondag met de kinderen op pad gaan. Verder is de ruimte ingericht voor kinderen en heeft het een huiselijke uitstraling. De kinderen zullen zich er gelijk op hun plek voelen! Wij zijn heel blij dat Catalpa Kinderopvang ons deze kans biedt.” Aldus Roza. Stichting Pet’je af maakt zich klaar voor de start.

Catalpa Kinderopvang stelt zijn locatie graag beschikbaar voor deze activiteiten. Als aanbieder van Kinderopvang zijn wij ook betrokken bij het Wijk Service verband en de kindercampus. Catalpa is een organisatie die ook laat zien dat we Maatschappelijk betrokken zijn, aldus de regiomanager Hans van Slooten en locatiemanager van BSO Mikado Babette Marree.