Politie zoekt getuigen woningoverval Stellendamstraat

De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de woningoverval in de Stellendamstraat afgelopen weekend.
De politie heeft een getuigenoproep verspreid naar aanleiding van de woningoverval in de Stellendamstraat afgelopen weekend:

Een 38-jarige Rotterdammer is in de nacht van zaterdag op zondag in zijn woning aan de Stellendamstraat overvallen. De politie zoekt getuigen.

De bewoner kwam die nacht rond 1.30 uur thuis. Toen hij uit zijn auto stapte, moest hij onder bedreiging van een vuurwapen de deur van zijn woning openen. De twee overvallers doorzochten zijn woning, waarna hij werd gedwongen de kluis te openen. Met de inhoud, sieraden en geld, zijn de overvallers ervandoor gegaan. Tijdens hun vlucht verloren ze een vuurwapen dat later is gevonden en veilig gesteld door de forensische opsporing. Helaas ontbreekt ieder spoor van de daders en daarom vraagt de politie uw hulp.

Heeft u iets gezien of gehoord en nog niet gesproken met de politie? Neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.