Politieonderzoek in de Sint-Annalandstraat is afgerond

Maandagavond werd in een huis aan de Sint-Annalandstraat een dode man gevonden waarop een uitgebreid politieonderzoek volgde.
Sinds vanmiddag biedt de Sint-Annalandstraat weer een gewoon aanzicht. Vanmorgen vroeg was er nog geen verandering te zien vergeleken met de afgelopen dagen (foto links boven) maar rond een uur of tien vertrok de witte containerwagen die er sinds maandagavond heeft gestaan (foto rechts boven).

Ruim een half uur later is ook het afzetlint weg (foto links onder) en als laatste wordt het mobiele toilet opgehaald. Tot opluchting van de omwonenden ziet de straat er nu weer zoals altijd uit (foto rechts onder), alleen een bosje rood-wit afzetlint aan een lantaarnpaal herinnert nog aan het politieonderzoek naar de dode man die maandagavond in één van de appartementen is gevonden.

Behalve het onderzoek in de woning zelf is er dinsdagavond een buurtonderzoek geweest waarbij agenten bij iedereen aan de deur zijn geweest. Alle foto’s zijn van dagburgemeester Mario Bosch die het twijfelachtige voorrecht had om alles vanuit zijn huis te kunnen volgen.