Radio Pendrecht in Pendrecht Theater

Al heel lang hangen er affiches op het Pendrecht Theater met daarop de mededeling:

VERWACHT in het PENDRECHT Theater

in oktober

Radio PENDRECHT

Zou die Radio ook wegbezuinigd zijn, was even de gedachte, want wat er ook gebeurde er kwam geen datum en geen echte uitvoering.

Die komt er nu toch echt wel en wel op DONDERDAG 5 APRIL 2012, want dan is de PREVIEW van de Pendrecht Soap onder de titel Radio Pendrecht.

Op het programma staan terugkijken op wat er te zien was in het Pendrecht Theater tot nu toe en het uit de doeken doen van wat er te verwachten valt van Radio Pendrecht.

Cees Bavius en Pieta Bot van het Pendrecht Theater zijn heel benieuwd naar mensen in de wijk met verhalen voor Radio Pendrecht. De wijk zit er immers vol mee. Er zijn heel veel bewoners met mooie verhalen, die gaan over het samenleven in de wijk.

Op dinsdag is Cees Bavius te vinden in de Toneelwinkel Pendrecht, Plein 1953 nummer 59 of bel hem op 06 51 10 99 46 mailen kan ook via bavius@baf-art.nl

De eerste aflevering van Radio Pendrecht is op dinsdag 22 mei en begint opnieuw om 19:30 uur in de foyer, de Toneelwinkel Pendrecht, Plein 1953 nummer 59.

De tweede aflevering van Radio Pendrecht is op dinsdag 26 juni en houdt dezelfde tijdstippen aan.

Oh ja reserveren voor de voorstellingen is verstandig, want de belangstelling is groot en het kan soms net niet passen. Bel Cees op 06 51 10 99 46 of ga dinsdag langs de Toneelwinkel Pendrecht aan het plein van Pendrecht.