Ramadan Karavaan in Rotterdam Charlois op 7 september!

De Ramadan Karavaan is op 7 september in Rotterdam Charlois!Het Ramadan Festival organiseert in samenwerking met Stichting Islam en Dialoog een feestelijke karavaandag! Met een heerlijke iftarmaaltijd en muzikale optredens van onder andere Mehmet Polat. Eet op 7 september een hapje mee en proef de ramadan sfeer! Iedereen is van harte welkom!
Ramadan Karavaan in Rotterdam Charlois op 7 september!

Het Ramadan Festival organiseert in samenwerking met Stichting Islam en Dialoog een feestelijke karavaandag! Met een heerlijke iftarmaaltijd en muzikale optredens van onder andere Mehmet Polat. Kom op 7 september een hapje mee-eten en proef de ramadan sfeer!

Iedereen is van harte welkom!Datum: 7 september 2010

Tijd: van 14.00 uur tot 22.00 uur!

Locatie: Wevershoekterrein – Rotterdam Charlois
Toegang: gratis!
Iftar-maaltijd
Quiz
Muziek

www.ramadanfestival.nl

Het Ramadan Festival ’10 schrijft verder:

‘Eten verbroedert. De maaltijd is een heerlijk fenomeen dat elke cultuur met elkaar gemeen heeft. Tijdens het Ramadan Festival eten we met elkaar en gaan we met elkaar in gesprek. We gunnen elkaar een kijkje in elkaars keuken en proeven elkaars cultuur, letterlijk en figuurlijk. Tijdens de ramadan worden in het hele land vele activiteiten georganiseerd, zoals iftar-maaltijden (de maaltijd om tijdens de ramadan na zonsondergang het vasten te breken), lezingen, conferenties, debatten, feesten en hospitality dinners. En jij bent van harte welkom!
Als je zelf als bewoner of organisatie iets zou willen bijdragen op 7 september in de vorm van een presentatie, neem dan vooral contact op met het Ramadan Festival via josje@ramadanfestival.nl of bel naar 020 408 49 59. Deel je mee?
Kijk op www.ramadanfestival.nl voor alle activiteiten van het Ramadan Festival!
www.ramadanfestival.nl
Proef onze gratis hapjes en drankjes en geniet van de ramadan sfeer!DE KUNST VAN HET DELEN

7 september 2010’