Schoolplein Krabbendijkestraat Groeibriljant.

“De twee speelplaatsen van openbare basisschool Over de Slinge in Pendrecht vertonen een trieste aanblik. Naast de door werkzaamheden tijdelijk opengebroken stoep springt vooral het ontbreken van speeltoestellen in het oog. Ook het kale boompje in het midden van de plaats doet de sfeer geen goed. Maar als het aan Annemarie Commijs en Nancy Hartman van het pas opgerichte comité Houd Pendrecht Leefbaar ligt, gaat dat binnenkort allemaal veranderen. De eerste ontwerptekeningen liggen al klaar”.

Staat er op de site www.groeibriljanten.nl naast het bijgaande fotootje, waarop de vlaggetjes van ‘Onze Straat Viert Feest’ duidelijk zichtbaar zijn. Annemarie en Nancy vragen om steun vanuit de wijk. Van buiten Pendrecht kan natuurlijk ook. Dus zoek de site op en breng in de eerste week van februari uw stem uit.

Of zoals op de groeibriljantensite is te lezen:

Kies jouw groeibriljant
Vanaf 31 januari tot en met 6 februari 2004 kun je hier gedurende die hele week je stem uitbrengen op je favoriete groeibriljant.

Tot die tijd vind je op deze site onder ‘nominaties’ informatie over de vijftien genomineerde initiatieven. Om je te oriënteren kun je ook gaan kijken naar de informatiepanelen in het City Informatiecentrum (Coolsingel 197).

Daarnaast staan alle genomineerden overzichtelijk op een rij in de tweede uitgave van de Groeibriljantenkrant.

Deze is verkrijgbaar bij het City Informatiecentrum, de deelgemeentekantoren, de bibliotheken en de E-centra.

U kunt de krant ook opvragen per e-mail: info@groeibriljanten.nl.