‘Schuren’ en ‘Vensters’ in het Pendrecht Theater gaan in première

‘ Pendrecht Podium Academy Presenteert’: 2 nieuwe voorstellingen: ‘Schuren’ en ‘Vensters’.
Twee groepen van de Pendrecht Podium Academy presenteren samen hun nieuwe voorstelling.
Donderdag 23 april (aanvang 19.30).
Het Pendrecht Theater is open een half uur voor aanvang van de voorstelling. Resereveren is helaas niet meer mogelijk. De zaal is volgeboekt.
‘ Pendrecht Podium Academy Presenteert’: 2 nieuwe voorstellingen.
Twee groepen van de Pendrecht Podium Academy presenteren samen hun nieuwe voorstelling. De groep 55+ speelt ‘Vensters’ en de groep 13 – 17 jaar speelt ‘Schuren’.

Op de foto’s hiernaast boven de cast van ‘Schuren” en daaronder die van ‘Vensters’. Ger Dreisen maakte de foto’s.

Na de Pendrecht Monologen en de Pendrecht Dialogen, die nog steeds in het land te zien zijn, kunt u dus binnenkort in het Pendrecht Theater weer genieten van bekende en nog onbekende ‘acteurs’ uit de wijk.

‘Vensters’ wordt gespeeld door 9 oudere studenten van de Academy. Zij spelen vrouwen die vanachter hun venster Pendrecht en hun wereld bekijken. Eenzaam, strijdbaar, hoopvol, mopperend, ontdeugend, swingend… ieder venster toont een eigen blik.

‘Schuren’ wordt gespeeld door 11 jongere Pendrechtenaren, die 2 avonden per week les krijgen op de Academy. ‘Schuren’ is hun stuk, tot stand gekomen op basis van improvisaties en eigen inbreng, waarin ze het thema seksualiteit eens willen belichten vanuit hun eigen wereld, als reactie op de beelden van ‘buiten’.

Teksten en regie zijn weer in handen van Pieta Bot en Cees Bavius van BAF. Ze worden bijgestaan door de 3 enthousiaste stagiaires pedagogiek en drama: Charifa, Shaby en Marienke en door jongerenwerkster Karin Joosten.

De voorstellingen worden gezamenlijk gespeeld op

donderdag 23 april 2009.

Daarna zijn ze soms samen en soms los van elkaar te zien.
Gezien de groeiende schare fans van het Pendrecht Theater is het noodzakelijk vooraf te reserveren.

donderdag 23 april
aanvang 19.30

Theater open half uur voor aanvang

Plaats: Pendrecht Theater, Plein 1953 nummer 189

Reserveren is niet meer mogelijk. De voorstelling is helemaal volgeboekt. Wie de voorstelling wil zien, wordt verwezen naar de uitvoeringen op de volgende data: 12 mei, 18 juni, 17 september. De voorstellingen beginnen om 19:30 uur.

.