Sint liedjes op de Krabbendijkestraat

Zaterdag kwam de Sint in Dordrecht aan. Vandaag werd er bij de school op de Krabbendijkestraat een vlag gehesen en zongen de kinderen Sint liedjes om ervoor te zorgen dat de Sint de school weet te vinden.
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover.

Sint is weer aangekomen in Nederland. Helemaal alleen is hij naar Dordrecht komen varen en zijn Pieten kwamen met eigen stoombootjes achter de Sint aan. Toen de Sint van zijn boot stapte, moest hij in de lucht kijken waar de vlag was en daar moest hij dan heen lopen.

Maar de burgemeester van Averecht had de vlag gestolen zodat Sint de verkeerde kant opliep. Gelukkig had de Klimpiet het in de gaten en die heeft de vlag teruggehaald en op het Plein in Dordrecht opgehangen.

De Hoofdpiet heeft naar alle scholen in Nederland ook een vlag gestuurd. En iedere dag moet de meester of juf hem ophangen zodat de Sint weet dat hij ook bij ons op school moet komen. Vandaag was dus de grote dag dat de vlag op de Krabbendijkestraat werd opgehangen, met een heleboel Sint liedjes, zodat de Sint weet waar de school is.