Sinterklaas in Pendrecht

De Sint was al in Pendrecht geweest, maar kwam woensdagmiddag nog eens terug om echt aandacht te besteden aan de winkeliers op Plein 1953 en eerst eens langs te gaan bij de verschillende groepen in het Kinder Service Hotel aan Plein 1953.

Tijdens zijn rondgang werd duidelijk dat hij wel Pieten bij zich had en voldoende snoep en pepernoten, ja zelfs was er een verrijdbaar geluidskarretje met een luidspreker waaruit constant sinterklaasliedjes ten gehore werden gebracht.

Even leek het erop dat zelfs Sinterklaas zoekgeraakt was.

Bij Tennis Only stond een Piet verdekt opgesteld en hij verdacht een jongetje ervan dat hij Sinterklaas aan het schrikken had gemaakt, zodat ie snel de wijk uitgegaan was.

Maar dat bleek niet het geval.

De Sint ging bij Astrid’s Woondecor langs en deed de Wasserette aan. Natuurlijk gingen de Pieten ook even naar binnen bij Van Berkel’s Brood en Banket. De bakker werkt zich tien slagen in de rondte om alles in deze dagen voor elkaar te krijgen.

Sint ging ook even binnen bij ‘t Haasje naar binnen en zelfs Oceaan, de visboer, kreeg een bezoekje van de goedheiligman. Hij schijnt ook gek te zijn op lekkerbekkies.