Snelheidscontrole Charloisse Lagedijk

Vandaag, dinsdag 29 april, hebben tussen 10 en 12 uur een aantal bewoners van de Charloisse Lagedijk een kleine verkeersactie gehouden. Er werd wederom door de politie op snelheid gecontroleerd en bewoners reikten flyers uit aan de automobilisten, die te hard rijden.

Op Facebook deden ze een oproep: “Kom gerust even een kijkje nemen en de bewoners steunen bij hun actie!”

Op Facebook doet de belangenorganisatie verslag van de activiteit en er staan ook naast deze twee 6 andere foto’s op hun pagina:

“Vanmorgen hebben wij tussen 10 en 12 uur samen met de politie weer een geslaagde verkeersactie gehouden op de Charloisse Lagedijk en in de Krabbedijkestraat. Bijgaande een paar leuke foto`s. Iedereen die hieraan heeft meegewerkt willen wij graag hartelijk bedanken. Tevens willen wij de bewoners van de zorgboerderij de Vier Heeren bedanken voor de koffie, thee en heerlijke koekjes. Dank ook weer aan de mensen van v.v. Transvalia-ZW dat wij weer gebruik mochten maken van de kantine.”

Op 22 mei is er van 10 tot 12 uur een volgende actie in de Krabbendijkestraat. Dan is er ook verkeersles op het Annemarie Commijs-plein van Over de Slinge, naast dode-hoek les en kinderen gaan de hardrijders dan aanspreken op hun verkeersgedrag.