Spektaculaire opening Baris Business Park

Het viaduct met de letters WATERKERING erboven werd in korte tijd van een uitgestorven bouwplek een drukke verkeersader, alsof het nooit anders was geweest.

Zaterdagmorgen 16 november werd met twee gietertjes water het viaduct in gebruik genomen en met het wegtrekken van een oranje – wit zeil werd de helikopter onthuld door een andere heli vanuit de lucht.

Het kostte wel twee rotorbladen van het toonbeeld van Baris Business Park.

Daan Baris bleef zitten aan de rafelrand van Charlois, zoals Ed Goverde het noemde. Dezelfde zaterdag stonden er rijen auto’s voor zijn pompstation. Hij gaf 20% korting op de benzine.

De ceremonie begon in de garage van Audi aan de zuidoostkant van de rotonde en ging langs de openingshandeling van het viaduct onder de A15 via de onthulling van de helikopter naar de garage van Honda Verhage. Daar was de champagne en de erwtensoep met roggebrood.

En er werden behartigenswaardige woorden gezegd door de burgemeester van Albrandswaard, de wethouder van Barendrecht en Rotterdam en de voorzitter van Charlois, die Daan Baris naar voren riep om hem het verhaal over de helikopter te laten vertellen.

De weg is open en Baris verkoopt goedkope benzine tot zondagnacht.