Sprookjes op de Molenwei of de Molenwei een sprookje?

In het kader van Rotterdam Sprookjesstad is Kinderboerderij de Molenwei in de maand december ook helemaal in sprookjessfeer. Op 13 en 14 december staat “De wolf en de zeven geitjes” centraal en op 20 en 21 december gaat het om “Roodkapje”.
In het kader van Rotterdam Sprookjesstad is Kinderboerderij de Molenwei in de maand december ook helemaal in sprookjessfeer. Om licht in deze donkere dagen te brengen hangen er lichtjes op het terrein.
Op 13 en 14 december zal het sprookje “De wolf en de zeven geitjes” het thema zijn. De echte zeven geitjes verstoppen zich onder de tafel, in bed, in de haard, de kast, de keuken, de waskom en natuurlijk die ene slimme geit in de klok. Kinderen kunnen naar aanleiding van dit sprookje een klok knutselen, een tekening met meel maken, een wolven- of geitenmasker maken en geschminkt worden.
20 en 21 december staan in het teken van Roodkapje. Het huis van grootmoeder staat in de tuin van de kinderboerderij. Grootmoeder ligt daar lekker te slapen. Op de kinderboerderij kunnen kinderen koekjes bakken en sap maken voor de zieke, oude vrouw (of zelf meenemen naar huis) er worden rode kapjes gemaakt en ook dan kunnen kinderen zich laten schminken.

De activiteiten op kinderboerderij de Molenwei zijn altijd gratis.
De boerderij is goed bereikbaar met tramlijn 2(eindpunt)

Voor meer inlichtingen kunt u bellen naar tel 010-4280082 of 010- 4953020
Vragen naar Brigitte Pepermans of Truus de Feijter